Landelijk bijgebouw

Bekijk details Bekijk meer foto's
Project

Landelijk bijgebouw

In het buitengebied van Wierden heeft Tekenbureau Salland een landelijk bijgebouw ontworpen en uitgetekend met een landelijk en stoer karakter. Uitzonderlijk is het grote overstek, de baksteen en de aftimmering van het dakbeschot. Het grote overstek in combinatie met chique gevelstralers en spotverlichting in het overstek geeft het bijgebouw ook s’avonds een unieke uitstraling! De baksteen is een handgevormde Belgische veldbrandsteen, die niet veel toegepast wordt in de omgeving. De steen heeft in combinatie met een lichtgrijze voeg, de natuurlijke vormgeving, prachtige kleurverspringing en intensiteit de juiste uitstraling.

Met de stoere en landelijke uitstraling maakt het dakbeschot het bijgebouw af. Door de sporen te laten betimmeren met Frans grenen planken krijgt het bijgebouw ook van binnen een unieke uitstraling. Dit zorgt er mede voor dat het bijgebouw uitzonderlijk is en dit detail creërt warmte in de grote open binnenruimte. Op dit moment (18 februari 2020) ligt de ruimtelijke onderbouwing met bijbehorende erfplan bij de gemeente om dit bijgebouw te realiseren op de beoogde locatie.

Ondertussen wordt er een prachtig tuinplan gemaakt door Nova Tuinen waardoor het bijgebouw zich nog beter verbindt met de bestaande omgeving.

Neem contact op Meer projecten