Project

Buitenleven

Een van onze klanten vroeg ons om een bijgebouw te creëren bij de woonboerderij. Het eerste idee was een landelijke stijl die past bij de woning en omgeving.

Door gebruik te maken van traditionele materialen met veel structuur en kleur zorgen wij ervoor dat het bijgebouw veel karakter krijgt. Door traditionele materialen te combineren met moderne materialen als zink en te kiezen voor een strakke uitvoering van de spantconstructie, krijgt het bijgebouw de gewenste stoerheid. Naast de stoere landelijke uitstraling is er een indeling gemaakt voor de fitnessruimte en overdekt terras. Hierdoor is er een combinatie gecreëerd van sport & rust waardoor het bijgebouw optimaal in gebruik wordt genomen.

Zorgvuldig gekozen materialen
Veel aandacht bij het ontwerp van deze dit bijzondere bijgebouw is uitgegaan naar de materialisering. Dankzij de zorgvuldig gekozen materialen loopt de nieuwbouw ongemerkt over in de bestaande woonboerderij. De strakke douglas kolommen met korbelen en het spel van kleuren in de steen geven het bijgebouw een unieke uitstraling.

Neem contact op Meer projecten