Over ons

Tekenbureau Salland

Tekenbureau Salland ontwerpt mooie, stoere, belevingsvolle gebouwen. Dat doen we met Sallandse nuchterheid en passie. Wij werken vanuit een heldere conceptuele gedachte. Hiermee geven we antwoord op de vraag hoe het gebouw functioneert, hoe het voelt en hoe het eruitziet.

De beleving, functie, en gevoel binnen elk project is uniek en daar ligt de focus van ons bureau. Wij zijn Tekenbureau Salland, trots op wat wij maken, recht door zee maar houden wel van zekerheid, dus goede afspraken vooraf en altijd scherp op de laatste ontwikkelingen in de sterk bewegende markt.

Neem gerust contact op of kom geheel vrijblijvend langs, maak uw wensen kenbaar.

Oorsprong
Tekenbureau Salland is opgericht in 2018 door Stef Bloeme, en heeft haar roots in Salland, namelijk Haarle. Door veel ervaring bij verschillende architectenbureaus en aannemers werd het tijd om de passie voor ontwerpen, tekenen, en regelen van vergunningen verder uit te breiden met een eigen onderneming. De provincie Overijssel behoren tot ons primaire werkgebied. Maar over de afgelopen jaren is onze klantenkring steeds verder gegroeid, waardoor wij ook actief zijn in andere delen van Nederland.

Werkwijze
Wat kunt u verwachten als u ons gaat inschakelen? Om dit zo overzichtelijk mogelijk te maken voor u, werken wij met een stappenplan.

Oog voor detail
In ons werk verbinden wij de buitenwereld met uw woonomgeving of werkruimte. Dit realiseren wij door elk ontwerpvraagstuk van binnenuit te benaderen. We combineren dan ook graag exterieur en interieur met elkaar.

Daarnaast werken wij samen met veel vaste externe partijen zoals een tuinarchitect, een expert in bestemmingsplannen, calculator, landschapsarchitect, adviseur bouwbesluitberekeningen, aannemer, constructeur, en asbestinventarisatiebedrijf.

Afhankelijk van uw project is het mogelijk om deze deskundigen in te schakelen en de samenwerking aan te gaan. Door ervaring en regelmatige samenwerking zorgen wij voor een optimale koppeling tussen uw beoogde gebouw, de binnenruimte, en de omgeving.

Projectbegeleiding
Het bouwen of verbouwen is vaak een hele investering. U wilt natuurlijk graag dat uw woning of bedrijfspand ook daadwerkelijk zo gebouwd wordt zoals het ontworpen en uitgetekend is. Daarom bieden wij ook projectbegeleiding vanuit een ervaren projectleider. Die kan met de kennis en expertise het gehele bouwproces coördineren en beheersen.

Het laten bouwen of verbouwen van een (nieuwe) woning of bedrijfspand is een heel traject waarbij een hoop komt kijken, omdat u te maken heeft met veel verschillende partijen.